MENU

Chipsy zeleninové - Petržlen, 60 g

MK-112183PON
Popis

Zdravé zeleninové chipsy s množstvom vlákniny.

Petržlen
Nie je to len pekná stredomorská bylinka. Je doslova nabitá vitamínmi! Jedným petržlenom pokryjete 1,5 násobok dennej potreby vitamínu K. Z neho sú zdravé kosti. „Céčko“ zasa rozbehne vašu imunitu. Ak tak ako jeho sestra mrkva, aj petržlen vďaka beta-karoténu porazí voľné radikály a na starnutie môžete zabudnúť. Spolu sú tiež doslova antirakovinové potraviny, chránia pred ňou rôznymi spôsobmi.

Ochráni vás pred obličkovými kameňmi a celkovo dokáže obličky „rozhýbať“. Pomáha proti bolestiam kĺbov a nabíja energiou. Pred cukrovkou nie sú len prevenciou (konzumácia petržlenu znižuje riziko cukrovky o 26 percent!), sú jej priamou liečbou – dokázali výskumníci.
Napumpujte sa zdravím, a nie hocijakým. Chutným chrumkavým zdravím v podobe vákuovo fritovaného petržlenu.

Čo robí vákuovo fritovanú zeleninu takou neodolateľnou?
Je to nový spôsob úpravy zeleniny a ovocia, vďaka ktorému sa "uchrumkavia" pri nižšej teplote. Sú síce fritované, ale nie tak, ako sme zvyknutí - nízka teplota zabezpečí, že zelenina zostane bez karcinogénov a olej do nej neprenikne. Vákuum sa postará o úžasnú chrumkavosť. Vitamíny, minerály a najmä vláknina zostanú a vy si môžete vychutnávať zdravé chrumkanie. Už sa nemusíte rozhodovať, čo si dáte k vínku alebo čo by ste si "ďobli".

Výživové údaje na 100g
Energia 1794 kJ/431 kcal
Tuky 21g
z toho nasýtené mastné kyseliny 2,1g
Sacharidy 43g
z toho cukry 23g
Vláknina 22g
Bielkoviny 6,6g
Soľ 0,14g

Skladujte na suchom mieste a chráňte pred prístupom priamych slnečných lúčov.
Minimálna doba trvanlivosti je uvedená na vrchnej strane obalu.
Krajina pôvodu Slovensko
Obchodné balenie: 1 ks = 0.06 kg

Parametre
Typ produktu pochutiny
Newsletter

Zasielanie noviniek a akcií

FaxCopy News
FaxCOPY News a Cenníky
POZRITE SI VŠETKY
FAXCOPY NEWS A CENNÍKY
Facebook
Shop roku
NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.