MENU

Gitzo hlava fluidná páková GHF2W

MK-133212E-S
Popis

Fluidná hlava Gitzo GHF2W je vhodná ako pre Bird Watching a digiscoping, tak pre wildlife fotografiu aj natáčanie videa. Je ideálny na použitie s prémiovými modelmi CSC a DSLR s objektívmi ohniskovej vzdialenosti do 200 mm. Bird Watching kladie na hlavy veľmi špecifické požiadavky, odlišné od požiadaviek klasických hláv, používaných v oblasti videa a fotografie. V skutočnosti sú takmer všetky hlavy pre pozorovanie vtákov vyvíjané na použitie s video a foto prístrojmi. Obvykle sú iba rozmernejšie, ťažšie a komplikovanejšie než je v skutočnosti potrebné. Hlava Gitzo GHF2W bola vyvinutá s jediným cieľom: uspokojiť nároky ako pozorovateľov vtáctva, tak wildlife fotografov, ktorí používajú teleobjektívy stredných rozmerov. Požiadavky oboch skupín užívateľov sú totiž veľmi podobné.

Hlava Gitzo GHF2W je mimoriadne kompaktná fluidná hlava s nenahraditeľným ergonomickým dizajnom. Povrch, ktorý neodráža svetlo, poskytuje dobrú kamufláž a je nevyhnutnou podmienkou pri použití v oboch sférach wildlife aj pozorovaní vtákov. Hlava je vybavená všetkými potrebnými technickými prvkami. Navyše v sebe spája výnimočný výkon a malé rozmery.

Zásadnými vlastnosťami tejto hlavy je fluidný cartrige a precízny vnútorný mechanizmus. Výsledkom je výnimočná hlava, dokonale dopĺňajúce uhlíkové statívy Gitzo, kombináciou výkonu, malých rozmerov pre ultra stabilné fotografovanie a spotting. GHF2W má pevné a ľahké magnéziové telo, ktoré váži menej ako 0,6 kg a bezpečne unesie zaťaženie
4 kg.

Vedľa veľmi plynulého pohybu a kvalitného spracovania, je hlava GHF2W vybavená dlhou pogumovanou rýchloupínacou doštičkou Arca-Swiss kompatibilnou (GS5370DR), nastaviteľným systémom protiváhy a rukoväťou. Rukoväť je možné nastaviť do ľubovoľného uhla a otočiť pre prácu na ľavú alebo pravú ruku. Rukoväť je možné sňať a nahradiť krytkou.

Fluidný catrige zaručuje plynulý a presný pohyb počas pozorovania a fotografovania aj pri rozmanitých teplotách. Prepnutie nastavenia medzi použitím pre fotografovanie a video je neuveriteľne jednoduché a rýchle.

Hlava GHF2W je konštruovaná s rešpektom k nezameniteľnému, elegantnému a čistému štýlu Gitzo, ktorý nastavuje štandard v priemyselnom spracovaní a kvalite.


Odkaz na stránku výrobcu
Newsletter

Zasielanie noviniek a akcií

FaxCopy News
FaxCOPY News a Cenníky
POZRITE SI VŠETKY
FAXCOPY NEWS A CENNÍKY
Facebook
Shop roku
NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.