MENU

M&G Popisovač Acrylic Marker 2mm, akrylový, žltý

MK-127909POV
Dopredaj: {{ product.TAG_DD }}
Popis

Dekoračný popisovač so šírkou hrotu 2 mm je vhodný na maľovanie povrchov ako: kameň, keramika, porcelán, sklo, drevo, textil, plátno, kov, drevo, plast, polymérová hlina a pod. Vysoko pigmentovaný akrylový atrament. Rýchlo schne, aby na svetlých a tmavých povrchoch vytvoril odolný a lesklý povrch. Atrament je odolný voči vode, vyblednutiu a oderu. Farba: žltá

Návod na použitie:
Pred prvým napustením zatiaľ prázdneho hrotu je potrebné farbu v tube popisovača veľmi dobre pretrepať tak, aby sa čo najviac premiešali všetky zložky, ktoré obsahuje. Bez tohoto nutného procesu by vám z popisovača vychádzala len riedka, priehľadná farba. K tomuto účelu je v tube pridaná, podobne ako v spreji, gulička. Pred sprevádzkovaním popisovača je potrebné počuť pohyb guličky v popisovači pri pretrepávaní.
Akonáhle budete mať náplň dobre pretrepanú, stačí odstrániť vrchnák a stlačiť hrot o vodorovnú plochu. Pumpovacím systémom tak začne tiecť farba do hrotu. Po niekoľkých sekundách je hrot naplnený farbou a popisovač je tak pripravený k použitiu.
Rovnaký postup opakujte aj potom, ako vám začne dochádzať farba v hrote a je potrebné napumpovať ďalšiu farbu, alebo po dlhšej dobe kedy nebol popisovač použitý.

Ako správne napumpovať popisovač - pozrieť video

Parametre
Sada nie
Počet ks/bal 1
Typ hrotu okrúhly
Šírka stopy (mm) do 3
Farba žltá
Newsletter

Zasielanie noviniek a akcií

FaxCopy News
FaxCOPY News a Cenníky
POZRITE SI VŠETKY
FAXCOPY NEWS A CENNÍKY
Facebook
Shop roku
NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.