MENU

Komentáre

Hana

Kvalita, farebnosť vybratého potlačeného obrázku bola v poriadku, napriek tomu, že sa nejednalo o 100% (max 90%) bavlnu prineseného textilu. Hoci som sa obávala práve tohto problému, nenastal, ale objavil sa iný – 30 cm široký obrázok nebol riadne vycentrovaný (vpredu na hrudníku). Rozdiel je možno aj 3-4 cm z jednej strany, čo rozhodne nie je zanedbateľné a na čiernej mikine to nemôžete nevidieť, aj keby ste chceli...

Hana

Dobrý deň, mrzí ma, ak nie je mikina (zákazníkom prinesený materiál) v akomkoľvek smere v poriadku. Nakoľko nedokážeme bez fotografie alebo samotnej mikiny jednoznačne posúdiť správnosť umiestnenia motívu, nevieme ani vylúčiť že z našej strany došlo k pochybeniu. Príčin prípadného problému môže byť viacero, počnúc chybou pri výrobe ale aj napr. nerovnomernosťou ušitia samotnej mikiny - ak by sme dali napríklad potlač do matematického stredu od bočných švov, tak môže byť potlač posunutá oproti výstrihu a pod. Obvykle (pokiaľ nemáme inú požiadavku) centrujeme potlače oproti výstrihu. Pokiaľ s potlačou mikiny nie ste spokojná, môžete si aj dodatočne uplatniť reklamáciu či už fyzickým predložením samotnej mikiny priamo v predajni alebo zaslaním fotografie (môžete aj ako odpoveď na tento e-mail), z ktorej bude vada zrejmá a preveriteľná. Každú reklamáciu vždy posúdime a ak je chyba na našej strane, zariadime nápravu. Karol Dittinger FaxCopy, a.s.  

Newsletter

Zasielanie noviniek a akcií

FaxCopy News
FaxCOPY News a Cenníky
POZRITE SI VŠETKY
FAXCOPY NEWS A CENNÍKY
Facebook
Shop roku
NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.