MENU

Komentáre

Seigokan

Funkčné tričká sú fajn. Sme celkom spokojní. No farba na bavlnených tričkách šla dolu o 20% hneď po prvom opratí na 30°C. Prali sme ich iba 3x ale tričká vyzerajú akoby mali už jeden rok a viac. S tým sme výrazne nespokojní. Škoda, že sme ich kúpili pomerne veľa. To sú vyhodené peniaze!

Seigokan

Dobrý deň, mrzí ma, ak došlo niekde k chybe. V objednávke, na ktorú hodnotenie odkazuje, sú iba funkčné tričká, inú objednávku s uvedeným e-mailom na bavlnené tričká (kde problém s kvalitou uvádzate) som nenašiel. Viete prosím napísať, v rámci ktorej objednávky sme vyrobili bavlnené tričká s nedostatočnou kvalitou? Funkčné polyesterové tričká a bavlnené tričká sa potláčajú rôznymi technológiami a potlač PES (sublimačná potlač) je skutočne trvácnejšia, avšak ani potlač bavlny (priamy nástrek farby) nemôže mať po prvom opraní predpísaným spôsobom tak výrazný úbytok kvality. Radi by sme to preskúmali a prípadne napravili.  Karol Dittinger FaxCopy, a.s.  

Newsletter

Zasielanie noviniek a akcií

FaxCopy News
FaxCOPY News a Cenníky
POZRITE SI VŠETKY
FAXCOPY NEWS A CENNÍKY
Facebook
Shop roku
NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.