MENU

Komentáre

Vianoce

Prívesok spravený s časovým meškaním, fotky uložené dole hlavou, hodnotím negatívne

Vianoce

Dobrý deň, mrzí ma, ak ste neboli s kvalitou prívesku spokojná. Chyba zrejme vznikla na základe nedorozumenia - po komunikácii s Vami grafička musela fotografiu upraviť (orezať formát) tak, aby sa dal vložiť do prívesku, pričom zvolila orientáciu podľa vlastnej úvahy tak, ako to považovala za najlepšie. Objednávku ste zadali 22.12. neskoro večer, vybavená bola nasledujúci deň odpoludnia, pričom zdržanie okrem predvianočného náporu spôsobila práve aj nutnosť komunikácie s Vami pri výmene pôvodne priloženej ale nevhodnej fotografie. Každopádne sa ale za problém ospravedlňujem, budú Vás kontaktovať kolegovia z predajne, aby s Vami dohodli možnosť nápravy alebo aspoň dodatočného odškodnenia. Karol Dittinger FaxCopy, a.s.  

Vianoce

Dobrý deň, nedávam Vám vinu, len som s pokúsil Vám vysvetliť, že zdržanie nastalo aj kvôli nesprávne zadaným podkladom - prvá fotografia sa nedala použiť vôbec a náhradná, zaslaná dodatočne, sa dala použiť iba s úpravou.  Samotná výroba prívesku netrvá dlho (aj keď viac ako 2 minúty), len pracovníci vybavia denne pred Vianocami okolo 200 zákazníkov denne, teda ak sa nedá nejaká zákazka ihneď spracovať, odloží sa bokom a rieši sa neskôr, až sa opäť "dostane na rad". Objednávku ste zadali v nočných hodinách, kedy zatiaľ nepracujeme, objednávka sa začala riešiť nasledujúci deň ráno (začíname  o 9:00) a hotová bola  v daný deň o 17:30 hod.   Karol Dittinger FaxCopy, a.s.  

Newsletter

Zasielanie noviniek a akcií

FaxCopy News
FaxCOPY News a Cenníky
POZRITE SI VŠETKY
FAXCOPY NEWS A CENNÍKY
Facebook
Shop roku
NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.