MENU

Panasonic LUMIX G X VARIO PZ 14-42mm F3,5-5,6 ASPH. POWER O.I.S. čierny

MK-103513E-S
Popis

Tento ultrakompaktný objektív je nevyhnutnou súčasťou vášho fotografického vybavenia pri všetkých objektoch snímania. Zasúvateľná optika zvyšuje mobilitu, poskytuje plynulé približovanie a nahrávanie nerozmazaných videí. Preto môžete zachytávať rôzne ostré zábery, od širokouhlých scén až po scény snímané teleobjektívom v strednej polohe, s približne 3-násobnou ohniskovou vzdialenosťou pri všetkých druhoch snímaných situácií: krajinách, každodenných záberoch alebo portrétoch. A baviť sa na fantastických snímkach s vysokou kvalitou.

Zachytávajte scény bezstarostne alebo s detailmi okamihu. Technológia optickej stabilizácie obrazu (O.I.S.) vstavaná priamo v objektíve zaručuje, že vaše fotografie budú vyzerať skvelo s ostrými nerozmazanými kontúrami na celej snímke.

Táto pokročilá technológia posúva mimoriadne obľúbenú technológiu MEGA O.I.S. ešte ďalej a okamžite koriguje aj veľké trasenie a vibrácie fotoaparátu, ku ktorým môže pri fotografovaní dôjsť. Preto môžete zachytávať realistické scény aj bez statívu. Na konci si budete vychutnávať nádherne ostré snímky.

Skoncujte s nežiaducim výskytom násobných obrazov a rozptylom svetla – objektívy v systéme sú pokryté vrstvou Nano Surface Coating. Táto špeciálna, ultratenká vrstva bola pôvodne vyvinutá spoločnosťou Panasonic na obmedzenie nepríjemných odrazov v celom svetelnom spektre. Výsledok: krištáľovo čisté snímky aj pri fotografovaní svetelného zdroja v tme.

S touto funkciou získate ďalšiu inteligentnú inováciu od spoločnosti Panasonic. To preto, že objektívy s technológiou Power Zoom majú plne automatický, integrovaný motor, ktorý poháňa funkciu približovania a uľahčuje jej ovládanie. Oceníte to najmä pri nahrávaní videa: môžete napríklad určiť rýchlosť približovania a presne zachytávať objekty aj pri pomalom približovaní. Tichý motor tiež zaručuje príjemnejšie a jemnejšie snímanie.

Vďaka podpore videa HD má každý používateľ všetko, čo potrebuje na nahrávanie pomocou fotoaparátu LUMIX. Nielenže dokáže plynulo meniť clonu, aby nedochádzalo k náhlym skokom expozície, ale pýši sa aj tichou konštrukciou na lepšie zachytávanie zvuku scény. Navyše ponúka výborný výkon pri sledovaní, takže z akcie nepremeškáte žiadny okamih.

Odkaz na stránku výrobcu

Odkaz na stránku výrobcu
Parametre
Formát Crop
Typ Zoom
Použitie štandardný
Bajonet micro4/3
Ekvivalentná ohnisková vzdialenosť k 35mm f=14-42mm (ekvivalent 35mm filmu: 28-84mm)
zorný uhol (horizontálny, vertikálny, diagonálny) 75°(Wide) to 29°(TELE)
Konštrukcia objektívu (členy/skupiny) 8 členov v 8 skupinách (4 asférické šošovky , 2 ED šošovky)
Počet lamiel clony 7 / kruhový
Minimálne roztvorenie clony f/22
Najkratšia vzdialenosť zaostrenia (m) 0,2
Maximálne zväčšenie (x) Približne 0.17x / 0.34x (ekvivalent 35mm)
Informácie o vzdialenosti
Stabilizátor obrazu áno
Stabilizátor obrazu (popis) Power O.I.S.
Autofokus áno
Pohon AF
Priemer filtra 37
Slnečná clona objektívu
Púzdro
Maximálny priemer x dĺžka (mm) 61x26,8mm
Hmotnosť (g) 95
Extender EF1.4x/EF2x
Zväčšenie pomocou medzikrúžka EF12 II
Zväčšenie pomocou medzikrúžka EF25 II
Príslušenstvo
Newsletter

Zasielanie noviniek a akcií

FaxCopy News
FaxCOPY News a Cenníky
POZRITE SI VŠETKY
FAXCOPY NEWS A CENNÍKY
Facebook
Shop roku
NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.